id: | 28089 |
---|---|
Назва: | Бухгалтерський облік = Аccounting |
Автори: | Китайчук Т. Г. |
Ключові слова: | бухгалтерський облік, харчові технології, бакалавр |
Дата публікації: | 2022-12-19 13:06:19 |
Останні зміни: | 2022-12-19 13:06:19 |
Рік видання: | 2020 |
Аннотація: | Методичні рекомендації до самостійної роботи здобувачів з дисципліни «Бухгалтерський облік» розроблено відповідно до навчальних планів підготовки бакалаврі в галузі знань 18 «Виробництво та технології» спеціальності 181 «Харчові технології». |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28089 |
Тип видання: | Методичні вказівки |
Видавництво: | : метод. рек. до самост. роб. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2020. 50 с. |
Розташовується в колекціях: | Методичні матеріали/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 28089.pdf Розмір : 390891 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|