id: | 28120 |
---|---|
Назва: | Ресторанна справа = Restaurant business |
Автори: | Вівсюк І. О. |
Ключові слова: | ресторанне господарство, обслуговування, виробництво |
Дата публікації: | 2023-01-04 13:50:22 |
Останні зміни: | 2023-01-04 13:50:22 |
Рік видання: | 2022 |
Аннотація: | Методичні рекомендації для самостійної роботи дисципліни «Ресторанна справа» спрямовуються для закріплення та систематизація теоретичних знань та практичних навичок щодо організації виробництва продукції ресторанного господарства, якісного обслуговування споживачів, роботи з інформаційною базою підприємств ресторанної індустрії, статистичними даними, галузевою інформаційною базою. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28120 |
Тип видання: | Методичні вказівки |
Видавництво: | : метод. рек. до самост. роб. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ ДТЕУ, 2022. 33 с. |
Розташовується в колекціях: | Методичні матеріали/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 28120.pdf Розмір : 312508 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ | |
|