Репозиторій ВТЕІ
id: 28120
Назва: Ресторанна справа = Restaurant business
Автори: Вівсюк І. О.
Ключові слова: ресторанне господарство, обслуговування, виробництво
Дата публікації: 2023-01-04 13:50:22
Останні зміни: 2023-01-04 13:50:22
Рік видання: 2022
Аннотація: Методичні рекомендації для самостійної роботи дисципліни «Ресторанна справа» спрямовуються для закріплення та систематизація теоретичних знань та практичних навичок щодо організації виробництва продукції ресторанного господарства, якісного обслуговування споживачів, роботи з інформаційною базою підприємств ресторанної індустрії, статистичними даними, галузевою інформаційною базою.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28120
Тип видання: Методичні вказівки
Видавництво: : метод. рек. до самост. роб. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ ДТЕУ, 2022. 33 с.
Розташовується в колекціях: Методичні матеріали/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28120.pdf Розмір : 312508 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити