Репозиторій ВТЕІ
id: 28123
Назва: Гастрономічна професійна творчість та авторська кухня = Gastronomic professional creativity and author’s cuisine
Автори: Іваніщева О. А.
Ключові слова: гастрономія, творчість, дизайн, імпровізація, кулінарні школи, інгредієнти, інновації
Дата публікації: 2023-01-04 14:01:24
Останні зміни: 2023-01-04 14:01:24
Рік видання: 2022
Аннотація: Методичні рекомендації щодо забезпечення самостійної роботи з дисципліни «Гастрономічна професійна творчість та авторська кухня» спрямовані на те, щоб дати здобувачам вищої освіти знання теоретичних основ предмета, а також навчити застосовувати здобуті знання, набуті вміння і навички на практиці.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28123
Тип видання: Методичні вказівки
Видавництво: : метод. рек. до самост. роб. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ ДТЕУ, 2022. 20 с.
Розташовується в колекціях: Методичні матеріали/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28123.pdf Розмір : 316068 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити