id: | 28123 |
---|---|
Назва: | Гастрономічна професійна творчість та авторська кухня = Gastronomic professional creativity and author’s cuisine |
Автори: | Іваніщева О. А. |
Ключові слова: | гастрономія, творчість, дизайн, імпровізація, кулінарні школи, інгредієнти, інновації |
Дата публікації: | 2023-01-04 14:01:24 |
Останні зміни: | 2023-01-04 14:01:24 |
Рік видання: | 2022 |
Аннотація: | Методичні рекомендації щодо забезпечення самостійної роботи з дисципліни «Гастрономічна професійна творчість та авторська кухня» спрямовані на те, щоб дати здобувачам вищої освіти знання теоретичних основ предмета, а також навчити застосовувати здобуті знання, набуті вміння і навички на практиці. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28123 |
Тип видання: | Методичні вказівки |
Видавництво: | : метод. рек. до самост. роб. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ ДТЕУ, 2022. 20 с. |
Розташовується в колекціях: | Методичні матеріали/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 28123.pdf Розмір : 316068 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ | |
|