id: | 28135 |
---|---|
Назва: | Розробка інноваційної технології вегітаріанських салатів у ЗРГ м. Житомира (за матеріалами ресторану «Дубки») |
Автори: | Губарєв П. Г. |
Ключові слова: | вегітаріанство, страви, технологія, салати, інгредієнти |
Дата публікації: | 2023-01-05 12:16:45 |
Останні зміни: | 2023-01-05 12:16:45 |
Рік видання: | 2022 |
Аннотація: | Вегітаріанство, як культура харчування, виниклою досить давно. В сучасному світі вегетаріанство стає все більш популярним, а досить недавно воно також здобуло значної популярності і в Україні. Ще не так давно було складно знайти ресторан, кафе чи магазин, які б обслуговували вегетаріанців і пропонували відповідні страви чи продукти харчування. На сьогоднішній день ситуація в нашій країні змінилась, і дальше змінюється на краще. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28135 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2022. 53 с. |
Розташовується в колекціях: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 28135.pdf Розмір : 199151 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|