Репозиторій ВТЕІ
id: 28135
Назва: Розробка інноваційної технології вегітаріанських салатів у ЗРГ м. Житомира (за матеріалами ресторану «Дубки»)
Автори: Губарєв П. Г.
Ключові слова: вегітаріанство, страви, технологія, салати, інгредієнти
Дата публікації: 2023-01-05 12:16:45
Останні зміни: 2023-01-05 12:16:45
Рік видання: 2022
Аннотація: Вегітаріанство, як культура харчування, виниклою досить давно. В сучасному світі вегетаріанство стає все більш популярним, а досить недавно воно також здобуло значної популярності і в Україні. Ще не так давно було складно знайти ресторан, кафе чи магазин, які б обслуговували вегетаріанців і пропонували відповідні страви чи продукти харчування. На сьогоднішній день ситуація в нашій країні змінилась, і дальше змінюється на краще.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28135
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2022. 53 с.
Розташовується в колекціях: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28135.pdf Розмір : 199151 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити