Репозиторій ВТЕІ
id: 28136
Назва: Удосконалення технології страв японської кухні у ЗРГ м. Вінниця (за матеріалами кафе «Fisherman»)
Автори: Васьківський Б. М.
Ключові слова: кухня, технології, страви, салат, креветки, кіноа, манго
Дата публікації: 2023-01-05 12:27:35
Останні зміни: 2023-01-05 12:27:35
Рік видання: 2022
Аннотація: Ресторанний бізнес та вхід до країн Євросоюзу ЄС забрав багаторічну монополію на сферу харчування. Держава, що має широкий шлях, стрімко метнулася в XXI століття. Переміна власників поставила на 1-ий щабель забезпечення прибутковості закладів ресторанного бізнесу. Стала створюватися правдива конкуренція за споживача, яка вирішить ряд питань ЗРГ, а саме принесе до закладу кошти за пропоновані кулінарні шедеври в меню, вишуканий інтер'єр і справжній сервіс. Вирішивши ці злободенні питання крок за кроком, поступово став оживлятися реальний ресторанний ринок України, що шанує Закони, попиту, пропозиції і конкуренції.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28136
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2022. 54 с.
Розташовується в колекціях: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28136.pdf Розмір : 215742 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити