Репозиторій ВТЕІ
id: 28180
Назва: Формування та просування іміджу підприємств ресторанного бізнесу (за матеріалами ресторану «Престиж Хол»)
Автори: Біла А. С.
Ключові слова: імідж, ресторанний бізнес, ефективність формування, просування іміджу
Дата публікації: 2023-01-24 10:53:42
Останні зміни: 2023-01-24 10:53:42
Рік видання: 2022
Аннотація: В роботі визначено параметри для оцінки ефективності формування та просування іміджу підприємства ресторанного бізнесу; проаналізовано методи та технології формування та просування іміджу; проаналізовано ефективності формування та просування іміджу ресторану «Престиж Хол»; розроблено пропозиції щодо вдосконалення методів формування та просування іміджу та підвищення мотивації персоналу ресторану «Престиж Хол».
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28180
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2022. 50 с.
Розташовується в колекціях: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28180.pdf Розмір : 634729 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити