Репозиторій ВТЕІ
id: 28217
Назва: Удосконалення технології виробництва йогуртів з плодово-ягідними наповнювачами (за матеріалами ТОВ «Деражнянський молочний завод»)
Автори: Батер З. Ю.
Ключові слова: йогурт, молоко, сировина, продукт, наповнювач
Дата публікації: 2023-02-16 11:14:49
Останні зміни: 2023-02-16 11:14:49
Рік видання: 2023
Аннотація: Кваліфікаційна робота є актуальною по розробленню нових видів йогуртів, які мають забезпечувати відповідність хімічного складу харчових раціонів фізіологічним потребам організму, а також підтримувати і регулювати конкретні фізіологічні функції, зберігати та покращувати здоров`я. Кисломолочні напої, що містять у своєму складі натуральні корисні інгредієнти, користуються постійним і підвищеним попитом у споживачів.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28217
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 46 с.
Розташовується в колекціях: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28217.pdf Розмір : 171145 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити