id: | 28217 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технології виробництва йогуртів з плодово-ягідними наповнювачами (за матеріалами ТОВ «Деражнянський молочний завод») |
Автори: | Батер З. Ю. |
Ключові слова: | йогурт, молоко, сировина, продукт, наповнювач |
Дата публікації: | 2023-02-16 11:14:49 |
Останні зміни: | 2023-02-16 11:14:49 |
Рік видання: | 2023 |
Аннотація: | Кваліфікаційна робота є актуальною по розробленню нових видів йогуртів, які мають забезпечувати відповідність хімічного складу харчових раціонів фізіологічним потребам організму, а також підтримувати і регулювати конкретні фізіологічні функції, зберігати та покращувати здоров`я. Кисломолочні напої, що містять у своєму складі натуральні корисні інгредієнти, користуються постійним і підвищеним попитом у споживачів. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28217 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 46 с. |
Розташовується в колекціях: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 28217.pdf Розмір : 171145 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|