id: | 28220 |
---|---|
Назва: | Розробка технології виробництва хлібобулочних виробів з використанням розторопші плямистої (за матеріалами кафе-піцерії "Мрія") |
Автори: | Дрозда Б. І. |
Ключові слова: | хліб, продукт, розторопша, інновація, технологія, інгредієнт |
Дата публікації: | 2023-02-16 11:47:42 |
Останні зміни: | 2023-02-16 11:47:42 |
Рік видання: | 2023 |
Аннотація: | Кваліфікаційна робота піднімає вирішення задач покращення асортименту хліба та хлібобулочних виробів є науковий пошук щодо удосконалення процесу виробництва, аналіз та узагальнення практики й обґрунтування такої системи виробничого процесу хліба та хлібобулочних виробів, що змогла б забезпечити підвищення ефективності його виробництва в сучасних умовах. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28220 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 48 с. |
Розташовується в колекціях: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 28220.pdf Розмір : 672860 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|