id: | 28221 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технології приготування страв з індички (за матеріалами ресторану «Дід Мадрід») |
Автори: | Камлук С. О. |
Ключові слова: | технологія приготування страв з індички, страва, м'ясо |
Дата публікації: | 2023-02-16 13:15:29 |
Останні зміни: | 2023-02-16 13:15:29 |
Рік видання: | 2023 |
Аннотація: | Кваліфікаційна робота включає інноваційність, яка є основною характеристикою сучасної економіки. У наш динамічний час торжества науково–технічного прогресу інновації в ресторанному бізнесі відіграють чи не головну роль у висококонкурентній боротьбі ресторанів за кожного клієнта. Застосування новітніх технологій ресторанного бізнесу дозволяють рестораторам підвищити ефективність свого закладу, знаходити нові резерви підвищення якості обслуговування та надання нових послуг. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28221 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 46 с. |
Розташовується в колекціях: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 28221.pdf Розмір : 551407 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|