Репозиторій ВТЕІ
id: 28221
Назва: Удосконалення технології приготування страв з індички (за матеріалами ресторану «Дід Мадрід»)
Автори: Камлук С. О.
Ключові слова: технологія приготування страв з індички, страва, м'ясо
Дата публікації: 2023-02-16 13:15:29
Останні зміни: 2023-02-16 13:15:29
Рік видання: 2023
Аннотація: Кваліфікаційна робота включає інноваційність, яка є основною характеристикою сучасної економіки. У наш динамічний час торжества науково–технічного прогресу інновації в ресторанному бізнесі відіграють чи не головну роль у висококонкурентній боротьбі ресторанів за кожного клієнта. Застосування новітніх технологій ресторанного бізнесу дозволяють рестораторам підвищити ефективність свого закладу, знаходити нові резерви підвищення якості обслуговування та надання нових послуг.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28221
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 46 с.
Розташовується в колекціях: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28221.pdf Розмір : 551407 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити