id: | 28225 |
---|---|
Назва: | Розробка технології приготування закусок із нерибних морепродуктів (за матеріалами кафе «Сінай») |
Автори: | Пасічнюк С. В. |
Ключові слова: | морепродукти, технологія, риба, їжа, дієтична їжа, смак |
Дата публікації: | 2023-02-16 13:25:14 |
Останні зміни: | 2023-02-16 13:25:14 |
Рік видання: | 2023 |
Аннотація: | Морепродукти – здорова, корисна і дієтична їжа. Вони володіють чудовими смаковими властивостями. Одним з найцінніших якостей морепродуктів є їх низька калорійність і майже повна засвоюваність організмом. Корисні речовини, якими багаті дари моря, знижують рівень холестерину, підтримують серцеву систему, поліпшують і прискорюють обмін речовин. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28225 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 43 с. |
Розташовується в колекціях: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 28225.pdf Розмір : 607098 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|