Репозиторій ВТЕІ
id: 28225
Назва: Розробка технології приготування закусок із нерибних морепродуктів (за матеріалами кафе «Сінай»)
Автори: Пасічнюк С. В.
Ключові слова: морепродукти, технологія, риба, їжа, дієтична їжа, смак
Дата публікації: 2023-02-16 13:25:14
Останні зміни: 2023-02-16 13:25:14
Рік видання: 2023
Аннотація: Морепродукти – здорова, корисна і дієтична їжа. Вони володіють чудовими смаковими властивостями. Одним з найцінніших якостей морепродуктів є їх низька калорійність і майже повна засвоюваність організмом. Корисні речовини, якими багаті дари моря, знижують рівень холестерину, підтримують серцеву систему, поліпшують і прискорюють обмін речовин.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28225
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 43 с.
Розташовується в колекціях: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28225.pdf Розмір : 607098 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити