Репозиторій ВТЕІ
id: 28226
Назва: Удосконалення технології приготування страв з м’яса птиці з використання спецій країн близького сходу (за матеріалами кафе «Сінай»)
Автори: Подольська М. В.
Ключові слова: технології, м'ясо, птиця, виробництво м'яса, експорт м'яса, термомікс
Дата публікації: 2023-02-16 13:26:35
Останні зміни: 2023-02-16 13:26:35
Рік видання: 2023
Аннотація: Кваліфікаційна робота є актуальною. 30% виробленого м'яса Україна експортує, тому майже весь експорт — це курятина. Внутрішнє споживання м'яса птиці у споживанні всього м'яса в країні перевищить 47% в 2021 році, що підтверджується цифрами вперше за всю історію держави. Курятина у короткостроковій перспективі стане найспоживанішим у світі видом м’яса.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28226
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 46 с.
Розташовується в колекціях: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28226.pdf Розмір : 802068 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити