id: | 28227 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технології кондитерських виробів з використанням апіпродуктів (за матеріалами ресторану «Gusto gastro salon») |
Автори: | Поліщук А. О. |
Ключові слова: | удосконалення, технологія, інгредієнти, мінеральні речовини, мед, апіпродукти |
Дата публікації: | 2023-02-16 13:29:07 |
Останні зміни: | 2023-02-16 13:29:07 |
Рік видання: | 2023 |
Аннотація: | Кондитерські вироби з використанням апіпродуктів являють незамінну частину української кухні і мають більше значення в харчуванні людини. Вироби оформляють приємним зовнішнім виглядом, хорошим смаком і легко засвоюються організмом. Вироби з тіста висококалорійні тому, що в них містяться вуглеводи, крохмаль, цукор, мед, жири, білки, мінеральні речовини і вітаміни групи А, В, РР. Але і є вироби з пониженою калорійністю. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28227 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 46 с. |
Розташовується в колекціях: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 28227.pdf Розмір : 424493 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|