Репозиторій ВТЕІ
id: 28228
Назва: Розробка технології виробництва вершково-рослинного спреду з антиоксидантними властивостями (за матеріалами ТОВ «Деражнянський молочний завод»)
Автори: Равлюк А. І.
Ключові слова: технології, виробництво, антиоксиданти, спред, вершки, рослинний спред
Дата публікації: 2023-02-16 13:31:04
Останні зміни: 2023-02-16 13:31:04
Рік видання: 2023
Аннотація: На даний час на продовольчому ринку України активно розвивається виробництво продукції з комбінованим жировим складом. Це пов’язано з недостатніми об’ємами виробництва молочної сировини, з його високою ціною, що відображається на ціні молочних продуктів для кінцевого споживання.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28228
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 46 с.
Розташовується в колекціях: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28228.pdf Розмір : 510933 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити