id: | 28228 |
---|---|
Назва: | Розробка технології виробництва вершково-рослинного спреду з антиоксидантними властивостями (за матеріалами ТОВ «Деражнянський молочний завод») |
Автори: | Равлюк А. І. |
Ключові слова: | технології, виробництво, антиоксиданти, спред, вершки, рослинний спред |
Дата публікації: | 2023-02-16 13:31:04 |
Останні зміни: | 2023-02-16 13:31:04 |
Рік видання: | 2023 |
Аннотація: | На даний час на продовольчому ринку України активно розвивається виробництво продукції з комбінованим жировим складом. Це пов’язано з недостатніми об’ємами виробництва молочної сировини, з його високою ціною, що відображається на ціні молочних продуктів для кінцевого споживання. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28228 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 46 с. |
Розташовується в колекціях: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 28228.pdf Розмір : 510933 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|