Репозиторій ВТЕІ
id: 28230
Назва: Розробка технології морозива геродієтичного призначення (за матеріалами кафе-кондитерська « Мелін»)
Автори: Швечкова О. Ю.
Ключові слова: розробка, технологія, молоко, морозиво, геродієтика, старіння організму
Дата публікації: 2023-02-16 13:35:19
Останні зміни: 2023-02-16 13:35:19
Рік видання: 2023
Аннотація: Кваліфікаційна робота присвячена застосуванню спеціальних низькокалорійних харчових раціонів для людей з метаболічними порушеннями дозволяє понизити чи нормалізувати рівень глюкози і ліпідів у крові, артеріальний тиск, масу тіла. Використання в стандартних дієтах функціональних харчових продуктів, збалансованих за компонентним складом, дозволяє задовольнити потреби пацієнтів із метаболічним синдромом у мікро- та макронутрієнтах.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28230
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 46 с.
Розташовується в колекціях: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28230.pdf Розмір : 562175 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити