id: | 28231 |
---|---|
Назва: | Розробка технології рибних страв з використанням інноваційних способів теплової обробки (за матеріалами суші-бару «Асахі», (ФОП Димніч М.С.) |
Автори: | Шеліпов А. І. |
Ключові слова: | риба, рибні страви, технологія рибних страв, теплова обробка |
Дата публікації: | 2023-02-16 16:26:47 |
Останні зміни: | 2023-02-16 16:26:47 |
Рік видання: | 2021 |
Аннотація: | В роботі розроблено технології рибних страв з використанням інноваційних способів теплової обробки. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28231 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 43 с. |
Розташовується в колекціях: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 28231.pdf Розмір : 290625 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|