Репозиторій ВТЕІ
id: 28231
Назва: Розробка технології рибних страв з використанням інноваційних способів теплової обробки (за матеріалами суші-бару «Асахі», (ФОП Димніч М.С.)
Автори: Шеліпов А. І.
Ключові слова: риба, рибні страви, технологія рибних страв, теплова обробка
Дата публікації: 2023-02-16 16:26:47
Останні зміни: 2023-02-16 16:26:47
Рік видання: 2021
Аннотація: В роботі розроблено технології рибних страв з використанням інноваційних способів теплової обробки.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28231
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 43 с.
Розташовується в колекціях: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28231.pdf Розмір : 290625 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити