id: | 28533 |
---|---|
Назва: | Спілкування зі "складним" гостем: особливості та сучасні підходи у закладах ресторанного господарства |
Автори: | Постова В. В. |
Ключові слова: | обслуговування, гості закладу, персонал, заклад ресторанного господарства, «складний» гість, конфліктна ситуація, агресивний відвідувач, помилки у спілкуванні |
Дата публікації: | 2023-05-01 10:10:57 |
Останні зміни: | 2023-05-01 10:10:57 |
Рік видання: | 2023 |
Аннотація: | У доповіді було детально визначено, які бувають конфліктні ситуації у закладах ресторанного господарства та як правильно обслуговувати «складних» відвідувачів у закладі. Наведено поради як правильно вирішувати конфліктні ситуації у закладах ресторанного господарства. Визначено як реагувати на критику від гостя та яких помилок допускається персонал закладу при спілкуванні зі «складним» гостем. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28533 |
Тип видання: | Тези доповіді |
Видавництво: | Індустрія гостинності: стан, тенденції розвитку та перспективи галузі в умовах війни : зб. пр. Міжнар. наук.-практ. форуму, м. Львів, 19‒21 квіт. 2023 р. Львів, 2023. С. 387-392 |
Розташовується в колекціях: | Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 28533.pdf Розмір : 656797 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|