Репозиторій ВТЕІ
id: 28541
Назва: Гастрономічна спадщина подільської кухні: нові можливості ресторанів формату "Local food"
Автори: Постова В. В.
Ключові слова: ресторани, гастрономічна спадщина, подільська кухня, формат ресторанів "Local food"
Дата публікації: 2023-05-18 14:40:50
Останні зміни: 2023-05-18 14:40:50
Рік видання: 2023
Аннотація: У тезах визначено основні гастрономічні тренди, особливості подільської кухні та можливості їх використання у нових форматах закладів ресторанного господарства.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28541
Тип видання: Тези доповіді
Видавництво: Готельно-ресторанний сервіс та регіональна кухня Поділля : матеріали VII Міжвуз. наук.-практ. конф., м. Хмельницький, 12 квіт. 2023 р. Хмельницький : ВСП «ХТЕФК ДТЕУ», 2023. С. 19-21
Розташовується в колекціях: Публікації/ Міжвузівські конференції/ Конференції/ Видання інших установ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28541.pdf Розмір : 394701 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити