id: | 28598 |
---|---|
Назва: | Удосконалення якості послуг гостинності в закладах ресторанного господарства (на матеріалах кафе-бару «Шоколад») |
Автори: | Кожан В. Ю. |
Ключові слова: | ресторанний бізнес, послуги, якості послуг, методи оцінки якості послуг |
Дата публікації: | 2023-06-20 13:03:25 |
Останні зміни: | 2023-06-20 13:03:25 |
Рік видання: | 2023 |
Аннотація: | В кваліфікаційній роботі розкрито теоретико-методологічні засади якості надання послуг у закладах ресторанного господарства; досліджено сутність та методологію надання послуг на базах ресторанних закладів; охарактеризовано методи дослідження оцінки якості послуг у ЗРГ; проаналізовано та проведено оцінку якості послуг у кафе-барі «Шоколад»; охарактеризовано організаційно-економічні елементи підприємства; досліджено шляхи вдосконалення якості послуг гостинності в ЗРГ на прикладі кафе-бару «Шоколад». |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28598 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 49 с. |
Розташовується в колекціях: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 28598.pdf Розмір : 677095 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|