id: | 28617 |
---|---|
Назва: | Роль сучасного столового посуду в закладах ресторанного господарства (на матеріалах ТОВ «Гіпаніс Плюс», ресторан «NUMO») |
Автори: | Волторниста С. А. |
Ключові слова: | ресторанний бізнес, столовий посуд, сучасний трендовий посуд |
Дата публікації: | 2023-06-20 15:22:33 |
Останні зміни: | 2023-06-20 15:22:33 |
Рік видання: | 2023 |
Аннотація: | В кваліфікаційній роботі визначено сутність, класифікацію та характеристику столового посуду відповідно до матеріалу виготовлення та функціонального призначення; прослідковано сучасну тенденцію та критерії вибору столового посуду в закладах ресторанного господарства; - проведено організаційно-економічну характеристику ресторану «NUMO»; проаналізовано ефективність використання столового посуду в досліджуваному закладі; розроблено шляхи впровадження сучасного трендового посуду в ресторані «NUMO»; визначено ефективність від впровадження розроблених заходів для досліджуваного закладу. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28617 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 49 с. |
Розташовується в колекціях: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 28617.pdf Розмір : 732256 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|