Репозиторій ВТЕІ
id: 28617
Назва: Роль сучасного столового посуду в закладах ресторанного господарства (на матеріалах ТОВ «Гіпаніс Плюс», ресторан «NUMO»)
Автори: Волторниста С. А.
Ключові слова: ресторанний бізнес, столовий посуд, сучасний трендовий посуд
Дата публікації: 2023-06-20 15:22:33
Останні зміни: 2023-06-20 15:22:33
Рік видання: 2023
Аннотація: В кваліфікаційній роботі визначено сутність, класифікацію та характеристику столового посуду відповідно до матеріалу виготовлення та функціонального призначення; прослідковано сучасну тенденцію та критерії вибору столового посуду в закладах ресторанного господарства; - проведено організаційно-економічну характеристику ресторану «NUMO»; проаналізовано ефективність використання столового посуду в досліджуваному закладі; розроблено шляхи впровадження сучасного трендового посуду в ресторані «NUMO»; визначено ефективність від впровадження розроблених заходів для досліджуваного закладу.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28617
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 49 с.
Розташовується в колекціях: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28617.pdf Розмір : 732256 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити