id: | 28623 |
---|---|
Назва: | Організація спеціальних форм обслуговування в закладах ресторанного господарства (на матеріалах НТП у формі ТОВ-фірма «ММ ХАЙТЕК» ЛТД, готельно-ресторанний комплекс «Гостевія») |
Автори: | Бабенко Ю. І. |
Ключові слова: | ресторанний бізнес, спеціальні форми обслуговування, кейтеринг, бенкет, офіціанти |
Дата публікації: | 2023-06-20 16:51:52 |
Останні зміни: | 2023-06-20 16:51:52 |
Рік видання: | 2023 |
Аннотація: | В кваліфікаційній роботі проведено загальну характеристику методів і форм обслуговування в закладах ресторанного господарства; визначено особливості організації спеціальних форм обслуговування в закладах ресторанного господарства; здійснено організаційно-економічну характеристику готельно-ресторанного комплексу «Гостевія»; проаналізовано спеціальні форми обслуговування в досліджуваному закладі; розроблено шляхи удосконалення організації спеціальних форм обслуговування в готельно-ресторанному комплексі «Гостевія»; розглянуто можливі шляхи підвищення кваліфікації персоналу, який відповідає за обслуговування споживачів в досліджуваному закладі. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28623 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 48 с. |
Розташовується в колекціях: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 28623.pdf Розмір : 901940 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|