Репозиторій ВТЕІ
id: 28623
Назва: Організація спеціальних форм обслуговування в закладах ресторанного господарства (на матеріалах НТП у формі ТОВ-фірма «ММ ХАЙТЕК» ЛТД, готельно-ресторанний комплекс «Гостевія»)
Автори: Бабенко Ю. І.
Ключові слова: ресторанний бізнес, спеціальні форми обслуговування, кейтеринг, бенкет, офіціанти
Дата публікації: 2023-06-20 16:51:52
Останні зміни: 2023-06-20 16:51:52
Рік видання: 2023
Аннотація: В кваліфікаційній роботі проведено загальну характеристику методів і форм обслуговування в закладах ресторанного господарства; визначено особливості організації спеціальних форм обслуговування в закладах ресторанного господарства; здійснено організаційно-економічну характеристику готельно-ресторанного комплексу «Гостевія»; проаналізовано спеціальні форми обслуговування в досліджуваному закладі; розроблено шляхи удосконалення організації спеціальних форм обслуговування в готельно-ресторанному комплексі «Гостевія»; розглянуто можливі шляхи підвищення кваліфікації персоналу, який відповідає за обслуговування споживачів в досліджуваному закладі.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28623
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 48 с.
Розташовується в колекціях: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28623.pdf Розмір : 901940 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити