Репозиторій ВТЕІ
id: 28632
Назва: Регіональна кухня та спеціалітети як ресурс для розвитку гастрономічного туризму в дестинаціях
Автори: Чорна Н. М.
Ключові слова: регіональна кухня, гастрономічний туризму, дестинації
Дата публікації: 2023-06-21 11:29:28
Останні зміни: 2023-06-21 11:29:28
Рік видання: 2023
Аннотація: Популярність гастрономічного туризму, пов’язаного зі знайомством з місцевими стравами, рецептами та технологіями їх приготування, а також дегустаціями, участю у майстеркласах та фестивалях, упродовж кількох крайніх років стрімко зростає. Феномен української національної кухні полягає в тому, що вона одночасно і цілісна, і має регіональне різноманіття. Відповідно, передумовою для розвитку гастрономічного туризму в дестинаціях є саме наявність унікальних страв регіональної кухні та спеціалітетів, адже саме бажання познайомитися з ними та скуштувати їх стимулює туристів збиратися в гастроподорожі.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28632
Тип видання: Тези доповіді
Видавництво: Промисловість та крафт на HoReCa в туризмі: досвід, проблеми, інновації : прогр. та матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Київ, 23-24 трав. 2023 р. Київ, 2023. С. 102-103
Розташовується в колекціях: Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28632.pdf Розмір : 565691 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити