id: | 28632 |
---|---|
Назва: | Регіональна кухня та спеціалітети як ресурс для розвитку гастрономічного туризму в дестинаціях |
Автори: | Чорна Н. М. |
Ключові слова: | регіональна кухня, гастрономічний туризму, дестинації |
Дата публікації: | 2023-06-21 11:29:28 |
Останні зміни: | 2023-06-21 11:29:28 |
Рік видання: | 2023 |
Аннотація: | Популярність гастрономічного туризму, пов’язаного зі знайомством з місцевими стравами, рецептами та технологіями їх приготування, а також дегустаціями, участю у майстеркласах та фестивалях, упродовж кількох крайніх років стрімко зростає. Феномен української національної кухні полягає в тому, що вона одночасно і цілісна, і має регіональне різноманіття. Відповідно, передумовою для розвитку гастрономічного туризму в дестинаціях є саме наявність унікальних страв регіональної кухні та спеціалітетів, адже саме бажання познайомитися з ними та скуштувати їх стимулює туристів збиратися в гастроподорожі. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28632 |
Тип видання: | Тези доповіді |
Видавництво: | Промисловість та крафт на HoReCa в туризмі: досвід, проблеми, інновації : прогр. та матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Київ, 23-24 трав. 2023 р. Київ, 2023. С. 102-103 |
Розташовується в колекціях: | Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 28632.pdf Розмір : 565691 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|