Репозиторій ВТЕІ
id: 28638
Назва: Удосконалення технологій виробництва сухого молока методом розпилювальної сушарки (на матеріалах ПП "ЕкоМолпродукт")
Автори: Глущенко О. С.
Ключові слова: молоко, сировина, випаровування, сухий продукт, випарна установка
Дата публікації: 2023-06-26 10:05:47
Останні зміни: 2023-06-26 10:05:47
Рік видання: 2023
Аннотація: Сухе молоко має важливе та першочергове місце в споживанні продуктів. Сухе молоко, як продукт вводить в організм людини оптимально збалансовані та легкозасвоювані білки, жири, вуглеводи, а також мінеральні речовини. Згідно рекомендацій ВООЗ споживання сухих молочних продуктів повинно складати 30 % загальної кількості раціону.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28638
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 60 с.
Розташовується в колекціях: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28638.pdf Розмір : 592869 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити