id: | 28638 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технологій виробництва сухого молока методом розпилювальної сушарки (на матеріалах ПП "ЕкоМолпродукт") |
Автори: | Глущенко О. С. |
Ключові слова: | молоко, сировина, випаровування, сухий продукт, випарна установка |
Дата публікації: | 2023-06-26 10:05:47 |
Останні зміни: | 2023-06-26 10:05:47 |
Рік видання: | 2023 |
Аннотація: | Сухе молоко має важливе та першочергове місце в споживанні продуктів. Сухе молоко, як продукт вводить в організм людини оптимально збалансовані та легкозасвоювані білки, жири, вуглеводи, а також мінеральні речовини. Згідно рекомендацій ВООЗ споживання сухих молочних продуктів повинно складати 30 % загальної кількості раціону. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28638 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 60 с. |
Розташовується в колекціях: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 28638.pdf Розмір : 592869 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|