Репозиторій ВТЕІ
id: 28640
Назва: Удосконалення технологій виробництва сушених курячих слайсів (на матеріалах філії «Переробний комплекс» ТОВ «Вінницька птахофабрика»)
Автори: Новіцька О. П.
Ключові слова: технології, мясо, птиця, колаген, сушіння, слайси, переробний комплекс
Дата публікації: 2023-06-26 10:08:31
Останні зміни: 2023-06-26 10:08:31
Рік видання: 2023
Аннотація: На даний момент серед виробників продукції птахівництва спостерігається тенденція зростання виробництва м’яса птиці, зокрема тушок ДСТУ по 3143:2013 р. Саме переробка птиці та птахівництво є ключовими галузями промисловості України з досить високою ефективністю, оскільки забезпечують населення цінним м`ясом і яйцями. Зростання виробництва за рахунок якісних методів та технологій в даних галузях відіграє важливу роль в задоволенні потреб населення як на внутрішньому, так і на зовнішніх ринків.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28640
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 50 с.
Розташовується в колекціях: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28640.pdf Розмір : 394967 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити