id: | 28640 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технологій виробництва сушених курячих слайсів (на матеріалах філії «Переробний комплекс» ТОВ «Вінницька птахофабрика») |
Автори: | Новіцька О. П. |
Ключові слова: | технології, мясо, птиця, колаген, сушіння, слайси, переробний комплекс |
Дата публікації: | 2023-06-26 10:08:31 |
Останні зміни: | 2023-06-26 10:08:31 |
Рік видання: | 2023 |
Аннотація: | На даний момент серед виробників продукції птахівництва спостерігається тенденція зростання виробництва м’яса птиці, зокрема тушок ДСТУ по 3143:2013 р. Саме переробка птиці та птахівництво є ключовими галузями промисловості України з досить високою ефективністю, оскільки забезпечують населення цінним м`ясом і яйцями. Зростання виробництва за рахунок якісних методів та технологій в даних галузях відіграє важливу роль в задоволенні потреб населення як на внутрішньому, так і на зовнішніх ринків. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28640 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 50 с. |
Розташовується в колекціях: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 28640.pdf Розмір : 394967 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|