id: | 28641 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технології виробництва згущеного молока з фруктовим наповнювачем (на матеріалах ТОВ "ЕкоМолпродукт") |
Автори: | Когут І. О. |
Ключові слова: | сировина, молоко, знежирене молоко, згущення, фруктоза, затравка, консерування, анабіоз, технологія |
Дата публікації: | 2023-06-26 10:11:22 |
Останні зміни: | 2023-06-26 10:11:22 |
Рік видання: | 2023 |
Аннотація: | Виробництво молочних консервів є однією з найбільш індустріальних галузей молочної промисловості. Консервування молока, вершків та інших молочних продуктів проводять з метою збільшення строку зберігання і розширення асортименту. Виготовлення молочних консервів дозволяє використати всі корисні речовини молока. Це виробництво є практично безвідходним. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28641 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 47 с. |
Розташовується в колекціях: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 28641.pdf Розмір : 694107 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|