Репозиторій ВТЕІ
id: 28641
Назва: Удосконалення технології виробництва згущеного молока з фруктовим наповнювачем (на матеріалах ТОВ "ЕкоМолпродукт")
Автори: Когут І. О.
Ключові слова: сировина, молоко, знежирене молоко, згущення, фруктоза, затравка, консерування, анабіоз, технологія
Дата публікації: 2023-06-26 10:11:22
Останні зміни: 2023-06-26 10:11:22
Рік видання: 2023
Аннотація: Виробництво молочних консервів є однією з найбільш індустріальних галузей молочної промисловості. Консервування молока, вершків та інших молочних продуктів проводять з метою збільшення строку зберігання і розширення асортименту. Виготовлення молочних консервів дозволяє використати всі корисні речовини молока. Це виробництво є практично безвідходним.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28641
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 47 с.
Розташовується в колекціях: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28641.pdf Розмір : 694107 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити