id: | 28642 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технології виробництва знежиреного згущеного молока (на матеріалах ПП "ЕкоМолпродукт") |
Автори: | Ігнатьєва К. С. |
Ключові слова: | молоко, сировина, згущення, вакуум-випарний апарат, пастеризатор, сахароза, затравка, технологія |
Дата публікації: | 2023-06-26 10:15:27 |
Останні зміни: | 2023-06-26 10:15:27 |
Рік видання: | 2023 |
Аннотація: | Згущене молоко один з найпопулярніших продуктів серед населення, так як сировину широко використовується в кондитерській промисловості. Завдяки підвищеному терміну зберігання, згущене молоко з цукром є стратегічним продуктом. Виробляється згущене молоко шляхом випарювання з свіжого молока частини води і додаванням в нього бурякового або тростинного цукру. Консервування засноване на принципі осмоанабіоз і досягається за рахунок збільшення концентрації сухих речовин молока і додавання сахарози з метою підвищення осмотичного тиску. Ефект консервації досягається також за рахунок: теплової обробки і герметичності упаковки. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28642 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 46 с. |
Розташовується в колекціях: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 28642.pdf Розмір : 621887 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|