Репозиторій ВТЕІ
id: 28642
Назва: Удосконалення технології виробництва знежиреного згущеного молока (на матеріалах ПП "ЕкоМолпродукт")
Автори: Ігнатьєва К. С.
Ключові слова: молоко, сировина, згущення, вакуум-випарний апарат, пастеризатор, сахароза, затравка, технологія
Дата публікації: 2023-06-26 10:15:27
Останні зміни: 2023-06-26 10:15:27
Рік видання: 2023
Аннотація: Згущене молоко один з найпопулярніших продуктів серед населення, так як сировину широко використовується в кондитерській промисловості. Завдяки підвищеному терміну зберігання, згущене молоко з цукром є стратегічним продуктом. Виробляється згущене молоко шляхом випарювання з свіжого молока частини води і додаванням в нього бурякового або тростинного цукру. Консервування засноване на принципі осмоанабіоз і досягається за рахунок збільшення концентрації сухих речовин молока і додавання сахарози з метою підвищення осмотичного тиску. Ефект консервації досягається також за рахунок: теплової обробки і герметичності упаковки.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28642
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 46 с.
Розташовується в колекціях: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28642.pdf Розмір : 621887 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити