Репозиторій ВТЕІ
id: 28644
Назва: Удосконалення технології виробництва м’якого сиру з пробіотичними властивостями (на матеріалах Тульчинської філії ТОВ «ТЕРРА ФУД»)
Автори: Бондар М. М.
Ключові слова: молоко, сир, мікробіологічні показники, розсіл, форма, сичужне згортання
Дата публікації: 2023-06-26 11:25:51
Останні зміни: 2023-06-26 11:25:51
Рік видання: 2023
Аннотація: Удосконалення технології виробництва м'якого сиру з пробіотичними властивостями є актуальною темою у сучасній харчовій промисловості. Пробіотики, які є корисними мікроорганізмами, мають позитивний вплив на здоров'я шлунково-кишкового тракту та загальний стан організму. Уживання пробіотиків у вигляді молочних продуктів, зокрема м'якого сиру, стає все більш популярним серед споживачів, оскільки це забезпечує зручну та смачну форму споживання цих корисних мікроорганізмів.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28644
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 46 с.
Розташовується в колекціях: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28644.pdf Розмір : 690342 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити