id: | 28644 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технології виробництва м’якого сиру з пробіотичними властивостями (на матеріалах Тульчинської філії ТОВ «ТЕРРА ФУД») |
Автори: | Бондар М. М. |
Ключові слова: | молоко, сир, мікробіологічні показники, розсіл, форма, сичужне згортання |
Дата публікації: | 2023-06-26 11:25:51 |
Останні зміни: | 2023-06-26 11:25:51 |
Рік видання: | 2023 |
Аннотація: | Удосконалення технології виробництва м'якого сиру з пробіотичними властивостями є актуальною темою у сучасній харчовій промисловості. Пробіотики, які є корисними мікроорганізмами, мають позитивний вплив на здоров'я шлунково-кишкового тракту та загальний стан організму. Уживання пробіотиків у вигляді молочних продуктів, зокрема м'якого сиру, стає все більш популярним серед споживачів, оскільки це забезпечує зручну та смачну форму споживання цих корисних мікроорганізмів. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28644 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 46 с. |
Розташовується в колекціях: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 28644.pdf Розмір : 690342 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|