Репозиторій ВТЕІ
id: 28645
Назва: Удосконалення технологій виробництва вершкового масла методом збивання високожирних вершків (на матеріалах ТОВ «Вілла Мілк»)
Автори: Ворожбит В. Ф.
Ключові слова: масло, вершкове масло, виробництво, перетворення вершків, сепарування
Дата публікації: 2023-06-26 11:28:39
Останні зміни: 2023-06-26 11:28:39
Рік видання: 2023
Аннотація: В кваліфікаційній роботі досліджено фізико-хімічний склад і технологічні властивості молока та вершків для масла; проаналізовано технологічний процес виробництва вершкового масла методом збивання високожирних вершків; охарактеризовано технологічне обладнання для удосконалення технології масла на підприємстві; проаналізувати основні заходи охорони праці та навколишнього середовища Villa Milk.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28645
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 64 с.
Розташовується в колекціях: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28645.pdf Розмір : 675592 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити