id: | 28645 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технологій виробництва вершкового масла методом збивання високожирних вершків (на матеріалах ТОВ «Вілла Мілк») |
Автори: | Ворожбит В. Ф. |
Ключові слова: | масло, вершкове масло, виробництво, перетворення вершків, сепарування |
Дата публікації: | 2023-06-26 11:28:39 |
Останні зміни: | 2023-06-26 11:28:39 |
Рік видання: | 2023 |
Аннотація: | В кваліфікаційній роботі досліджено фізико-хімічний склад і технологічні властивості молока та вершків для масла; проаналізовано технологічний процес виробництва вершкового масла методом збивання високожирних вершків; охарактеризовано технологічне обладнання для удосконалення технології масла на підприємстві; проаналізувати основні заходи охорони праці та навколишнього середовища Villa Milk. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28645 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 64 с. |
Розташовується в колекціях: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 28645.pdf Розмір : 675592 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|