Репозиторій ВТЕІ
id: 28647
Назва: Удосконалення технології виробництва хлібобулочних виробів використанням зернових добавок (на матеріалах ПрАТ "Козятинхліб")
Автори: Дишлюк А. С.
Ключові слова: харчування, добавки, хліб, зерно, органолептичні показники, технологія, інжиніринг, обладнання, матеріали
Дата публікації: 2023-06-26 11:44:45
Останні зміни: 2023-06-26 11:44:45
Рік видання: 2023
Аннотація: Здорове харчування - це харчування, яке забезпечує ріст, нормальний розвиток і життєдіяльність людини, що сприяє зміцненню її здоров'я та профілактиці захворювань. Дотримання правил здорового харчування в поєднанні з регулярними фізичними вправами скорочує ризик хронічних захворювань і розладів, таких як ожиріння, серцево-судинні захворювання, діабет, підвищений тиск і рак. За даними Всесвітньої організації охорони здоров'я, 80 % усіх захворювань тією чи іншою мірою пов'язані із харчуванням, а 40 % з них пов'язані безпосередньо з фактором харчування людини.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28647
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 75 с.
Розташовується в колекціях: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28647.pdf Розмір : 870132 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити