Репозиторій ВТЕІ
id: 28652
Назва: Удосконалення технології виробництва м’ясних страв на грилі (на матеріалах ТОВ «Домовик і К», кафе «Пінта»)
Автори: Куйбіда Б. В.
Ключові слова: м'ясо, гатунок, технологія, прожарка, говядина, санітарія, лістерія, приготування, гриль
Дата публікації: 2023-06-26 12:14:02
Останні зміни: 2023-06-26 12:14:02
Рік видання: 2023
Аннотація: Технологія приготування їжі взаємозалежна і з фізіологією і гігієною харчування. Академік І. П. Павлов писав, що мало знати, скільки жирів, білків, вуглеводів і інших речовин міститься в їжі, але найвищою мірою практично важливо вміти порівнювати різні форми приготування тих самих страв. Надзвичайно важливу роль у технології приготування їжі відіграють такі поняття, як товарознавство харчових продуктів і харчова санітарія, тому що без знання санітарних правил збереження й обробки продуктів і реалізації готової продукції не можна забезпечити профілактику харчових отруєнь і інфекцій. У технології приготування їжі поряд із упровадженням нової техніки і механізмів, науковою побудовою технологічних процесів величезне значення надається мистецтву оформлення страв, додання їм смаку, тому що сучасна фізіологія учить, що корисна їжа – це їжа з апетитом.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28652
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 47 с.
Розташовується в колекціях: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28652.pdf Розмір : 698193 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити