id: | 28653 |
---|---|
Назва: | Розробка технології виробництва сардельок з додаванням ароматичних трав (на матеріалах пекарні, ФОП Господарець М.Д.) |
Автори: | Кульматицький П. Ю. |
Ключові слова: | технологія, м'ясо, свинина, інгредієнти, органолептика, ароматика, пряні трави, якість, смакові властивості, білки, жири |
Дата публікації: | 2023-06-26 12:20:21 |
Останні зміни: | 2023-06-26 12:20:21 |
Рік видання: | 2023 |
Аннотація: | Один популярних продуктів серед споживачів, є м'ясні вироби – сардельки з додаванням ароматичних трав. Сардельки є джерелом багатьох корисних речовин, таких як білки, вітаміни, мінерали та ненасичені жирні кислоти, які мають позитивний вплив на здоров'я людини. Додавання ароматичних трав не тільки підсилить смакові якості сардельок, але і збагатить їх комплексними ароматичними сполуками, які мають антиоксидантні та протизапальні властивості. Дослідження технології виробництва сардельок з додаванням ароматичних трав є вкрай актуальним у сучасному світі з огляду на кілька факторів. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28653 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 46 с. |
Розташовується в колекціях: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 28653.pdf Розмір : 879340 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|