Репозиторій ВТЕІ
id: 28653
Назва: Розробка технології виробництва сардельок з додаванням ароматичних трав (на матеріалах пекарні, ФОП Господарець М.Д.)
Автори: Кульматицький П. Ю.
Ключові слова: технологія, м'ясо, свинина, інгредієнти, органолептика, ароматика, пряні трави, якість, смакові властивості, білки, жири
Дата публікації: 2023-06-26 12:20:21
Останні зміни: 2023-06-26 12:20:21
Рік видання: 2023
Аннотація: Один популярних продуктів серед споживачів, є м'ясні вироби – сардельки з додаванням ароматичних трав. Сардельки є джерелом багатьох корисних речовин, таких як білки, вітаміни, мінерали та ненасичені жирні кислоти, які мають позитивний вплив на здоров'я людини. Додавання ароматичних трав не тільки підсилить смакові якості сардельок, але і збагатить їх комплексними ароматичними сполуками, які мають антиоксидантні та протизапальні властивості. Дослідження технології виробництва сардельок з додаванням ароматичних трав є вкрай актуальним у сучасному світі з огляду на кілька факторів.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28653
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 46 с.
Розташовується в колекціях: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28653.pdf Розмір : 879340 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити