id: | 28654 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технології виробництва згущених молочних консервів з регіональної сировини (на матеріалах ПП "ЕкоМолпродукт") |
Автори: | Шайна М. П. |
Ключові слова: | згущене молоко, сепарування, знежирене молоко, нормалізація, анабіоз, згущення, затравка, цукор |
Дата публікації: | 2023-06-26 12:24:52 |
Останні зміни: | 2023-06-26 12:24:52 |
Рік видання: | 2023 |
Аннотація: | В нашій державі останнім часом забезпечення населення якісними харчовими продуктами набуває все більшої актуальності. Саме тому питання щодо забезпечення високої якості згущених молочних консервів залишаються актуальними на сьогодні. Нами запропоновано удосконалення технології виробництва згущеного молочного молока з використанням регіональної сировини (яблука – для отримання фруктози). |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28654 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 50 с. |
Розташовується в колекціях: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 28654.pdf Розмір : 614232 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|