id: | 28658 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технології виробництва молока вітамінізованого з додаванням йоду (на матеріалах ПП «ЕкоМолпродукт») |
Автори: | Фаєр Т. О. |
Ключові слова: | сировина, молоко, вітамінізоване молоко, пастеризація, йод, добавка, технологія |
Дата публікації: | 2023-06-25 12:41:11 |
Останні зміни: | 2023-06-26 12:41:11 |
Рік видання: | 2023 |
Аннотація: | В Україні проходить щоденний пошук створення нових молочних продуктів, видів харчування. Головна ціль зміни в харчових властивостях вже наявних та введення нових інгредієнтів для отримання зовсім других по молочному складу та виведення їх на ринок інноваційних продуктів. Необхідно для залучення нових покупців і збільшення продажів продукції. Покупець прагне споживати молоко та молочні похідні, які позитивно впливають на стан здоров'я людини та містять інгредієнти, що підвищують опірність захворюванням і здатні покращувати фізіологічні процеси в організмі людини та дозволяють довгий час зберігати активний спосіб життя. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28658 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 48 с. |
Розташовується в колекціях: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 28658.pdf Розмір : 660851 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|