Репозиторій ВТЕІ
id: 28658
Назва: Удосконалення технології виробництва молока вітамінізованого з додаванням йоду (на матеріалах ПП «ЕкоМолпродукт»)
Автори: Фаєр Т. О.
Ключові слова: сировина, молоко, вітамінізоване молоко, пастеризація, йод, добавка, технологія
Дата публікації: 2023-06-25 12:41:11
Останні зміни: 2023-06-26 12:41:11
Рік видання: 2023
Аннотація: В Україні проходить щоденний пошук створення нових молочних продуктів, видів харчування. Головна ціль зміни в харчових властивостях вже наявних та введення нових інгредієнтів для отримання зовсім других по молочному складу та виведення їх на ринок інноваційних продуктів. Необхідно для залучення нових покупців і збільшення продажів продукції. Покупець прагне споживати молоко та молочні похідні, які позитивно впливають на стан здоров'я людини та містять інгредієнти, що підвищують опірність захворюванням і здатні покращувати фізіологічні процеси в організмі людини та дозволяють довгий час зберігати активний спосіб життя.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28658
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 48 с.
Розташовується в колекціях: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28658.pdf Розмір : 660851 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити