Репозиторій ВТЕІ
id: 28669
Назва: Удосконалення технології виробництва мармеладу (на матеріалах ТОВ «Вінницька цукерка»)
Автори: Зубко О. В.
Ключові слова: мармелад, технологія виробництва мармеладу, якість кондитерських виробів
Дата публікації: 2023-06-29 16:04:00
Останні зміни: 2023-06-29 16:04:00
Рік видання: 2023
Аннотація: Мармелад – це цукровий кондитерський виріб драглеподібної структури, отриманий шляхом уварювання драглеутворюючого фруктово-ягідного пюре чи драглеутворювача з цукром чи його замінниками, з додаванням або без додавання антикристалізатора, барвника та ароматичних речовин.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28669
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 46 с.
Розташовується в колекціях: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28669.pdf Розмір : 747277 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити