Репозиторій ВТЕІ
id: 28670
Назва: Удосконалення технології виробництва сосисок (на матеріалах ТМ «Ковбаскофф» ТОВ «Ковінько-Ковбаси»)
Автори: Дудар Р. О.
Ключові слова: ковбаси, сосиски, технологія виробництва сосисок, якість ковбасних виробів
Дата публікації: 2023-06-29 16:06:08
Останні зміни: 2023-06-29 16:06:08
Рік видання: 2023
Аннотація: М’ясо та м’ясні продукти містять необхідні організму поживні речовини. В роботі розглянуто способи удосконалення технології виробництва сосисок.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28670
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 50 с.
Розташовується в колекціях: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28670.pdf Розмір : 729865 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити