id: | 28670 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технології виробництва сосисок (на матеріалах ТМ «Ковбаскофф» ТОВ «Ковінько-Ковбаси») |
Автори: | Дудар Р. О. |
Ключові слова: | ковбаси, сосиски, технологія виробництва сосисок, якість ковбасних виробів |
Дата публікації: | 2023-06-29 16:06:08 |
Останні зміни: | 2023-06-29 16:06:08 |
Рік видання: | 2023 |
Аннотація: | М’ясо та м’ясні продукти містять необхідні організму поживні речовини. В роботі розглянуто способи удосконалення технології виробництва сосисок. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28670 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 50 с. |
Розташовується в колекціях: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 28670.pdf Розмір : 729865 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|