id: | 28671 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технології виробництва сирокопчених ковбас (на матеріалах ТМ «Бондарукові ковбаси», ФОП Бондарук Ю.В.) |
Автори: | Косий В. В. |
Ключові слова: | сирокопчені ковбаси, технологія виробництва ковбас, якість ковбасних виробів, рецептура ковбас, ковбаси |
Дата публікації: | 2023-06-29 16:08:22 |
Останні зміни: | 2023-06-29 16:08:22 |
Рік видання: | 2023 |
Аннотація: | В роботі визначено способи удосконалення технології виробництва сирокопчених ковбас. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28671 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 55 с. |
Розташовується в колекціях: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 28671.pdf Розмір : 730582 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|