id: | 28702 |
---|---|
Назва: | Контроль якості продукції: організація та методологія |
Автори: | Пахомська О. В. |
Ключові слова: | продукція, контроль якості, якість продукції |
Дата публікації: | 2023-06-30 14:46:50 |
Останні зміни: | 2023-06-30 14:46:50 |
Рік видання: | 2022 |
Аннотація: | У статті досліджено організацію контролю якості продукції на виробництві. Виявлено, що основними принципами оцінки якості харчової продукції є цілеспрямованість, регламентованість, вірогідність, збіжність і відтворюваність. Ці ж принципи зберігаються в системному розгляді взаємозв’язку контролю і його об’єктів. Загальний алгоритм здійснення контролю за якістю харчової продукції – визначення номенклатури показників якості продукції, вибір методів контролю, відбирання проб, підготовка до випробувань, випробування продукції, обробка результатів. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28702 |
Тип видання: | Стаття у нефаховому виданні |
Видавництво: | Соціально-політичні, економічні та гуманітарні виміри європейської інтеграції України : зб. наук. пр. Х Міжнар. наук.-практ. конф., м. Вінниця, 06-07 жовт. 2022 р. Вінниця, 2022. Ч. 3. С. 194-202 |
Розташовується в колекціях: | Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 28702.pdf Розмір : 300860 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|