Репозиторій ВТЕІ
id: 28703
Назва: Положення Кодексу Аліментаріус
Автори: Семко Т. В.
Ключові слова: Кодекс Аліментаріус, якість, безпечність, харчові продукти, гармонізація, м’ясні продукти
Дата публікації: 2023-06-30 14:51:51
Останні зміни: 2023-06-30 14:51:51
Рік видання: 2022
Аннотація: У статті описано напрацювання та головну мету діяльності Комісії Кодексу Аліментаріусу на міжнародному рівні по правилах національної системи контролю продуктів. Правила є основою захисту здоров'я споживача, дотримання норм міжнародної торгівлі та урахування особливостей кожної 220 країни. Вказано на головний пріоритет захисту, який передбачає виконання мінімально необхідних вимог до продукту по безпечності (відсутність ризику для здоров'я людини) і якість.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28703
Тип видання: Збірник наукових праць
Видавництво: Соціально-політичні, економічні та гуманітарні виміри європейської інтеграції України : зб. наук. пр. Х Міжнар. наук.-практ. конф., м. Вінниця, 06-07 жовт. 2022 р. Вінниця, 2022. Ч. 3. С. 219-224
Розташовується в колекціях: Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28703.pdf Розмір : 1476960 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити