Репозиторій ВТЕІ
id: 28704
Назва: Харчові добавки: класифікація та вплив на організм людини
Автори: Пахомська О. В.
Ключові слова: харчові добавки, продукти харчування, органолептичні властивості, консерванти
Дата публікації: 2023-06-30 14:56:00
Останні зміни: 2023-06-30 14:56:00
Рік видання: 2022
Аннотація: У статті представлені нові дані про використання харчових добавок в Україні, про вміст їх у харчових продуктах, тенденції зростання та обсяги виробництва у світі.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28704
Тип видання: Стаття у наукових фахових виданнях України
Видавництво: Науковий вісник Таврійського державного агротехнологічного університету. 2022. Вип. 12, Т. 3. 14 с.
Розташовується в колекціях: Статті/ Видання інших установ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28704.pdf Розмір : 1259996 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити