Репозиторій ВТЕІ
id: 28705
Назва: Крафтові технології як сучасний вид хлібного мистецтва
Автори: Пахомська О. В.
Ключові слова: крафтові технології, хлібобулочні вироби, харчові добавки
Дата публікації: 2023-06-30 15:31:20
Останні зміни: 2023-06-30 15:31:20
Рік видання: 2022
Аннотація: Одним із важливіших факторів, що визначає здоров’я нації, є харчування, яке забезпечує розвиток і ріст організму. Поліпшення структури харчування населення, покращення якості існуючих і створення новітніх технологій спрямованої дії – це основні питання комплексної державної політики в галузі харчування.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28705
Тип видання: Тези доповіді
Видавництво: Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві : матеріали VI Міжнар. наук.-практ. конф., м. Київ, 16 листоп. 2022 р. Київ, 2022. С. 179-181
Розташовується в колекціях: Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28705.pdf Розмір : 1251021 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити