Репозиторій ВТЕІ
id: 28723
Назва: Удосконалення цінової політики на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу = Improvement of the price policy at hotel and restaurant business enterprises
Автори: Рябенька М. О.
Ключові слова: цінова політика, ціноутворення, методи та стратегії ціноутворення, заклади готельно-ресторанного господарства, індустрія гостинності
Дата публікації: 2023-07-06 10:06:20
Останні зміни: 2023-07-06 10:06:20
Рік видання: 2023
Аннотація: У статті розкрито сутність цінової політики та досліджено процес її формування в закладах готельного та ресторанного бізнесу. Охарактеризовано основні фактори впливу на цінову політику закладів. Запропоновано комплексну систему інформаційного забезпечення ціноутворення. Доведено, що активне впровадження сучасних інформаційних технологій у діяльність підприємств готельно-ресторанного бізнесу є необхідною умовою її успішної роботи, оскільки точність, надійність, оперативність та висока швидкість обробки та передачі інформації дозволить вищому керівництву приймати ефективні рішення щодо формування цінової політики. У сфері ресторанного бізнесу використання інформаційної інфраструктури є необхідною умовою успішного просування продукту на національний та міжнародний ринок послуг. Здійснено обґрунтування та оцінка ефективності запропонованих заходів за допомогою методу стандартного розподілу ймовірностей.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28723
Тип видання: Стаття у наукових фахових виданнях України
Видавництво: Економіка та суспільство. 2023. Вип. 50. 7 с.
Розташовується в колекціях: Статті/ Видання інших установ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28723.pdf Розмір : 294202 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити