id: | 28723 |
---|---|
Назва: | Удосконалення цінової політики на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу = Improvement of the price policy at hotel and restaurant business enterprises |
Автори: | Рябенька М. О. |
Ключові слова: | цінова політика, ціноутворення, методи та стратегії ціноутворення, заклади готельно-ресторанного господарства, індустрія гостинності |
Дата публікації: | 2023-07-06 10:06:20 |
Останні зміни: | 2023-07-06 10:06:20 |
Рік видання: | 2023 |
Аннотація: | У статті розкрито сутність цінової політики та досліджено процес її формування в закладах готельного та ресторанного бізнесу. Охарактеризовано основні фактори впливу на цінову політику закладів. Запропоновано комплексну систему інформаційного забезпечення ціноутворення. Доведено, що активне впровадження сучасних інформаційних технологій у діяльність підприємств готельно-ресторанного бізнесу є необхідною умовою її успішної роботи, оскільки точність, надійність, оперативність та висока швидкість обробки та передачі інформації дозволить вищому керівництву приймати ефективні рішення щодо формування цінової політики. У сфері ресторанного бізнесу використання інформаційної інфраструктури є необхідною умовою успішного просування продукту на національний та міжнародний ринок послуг. Здійснено обґрунтування та оцінка ефективності запропонованих заходів за допомогою методу стандартного розподілу ймовірностей. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28723 |
Тип видання: | Стаття у наукових фахових виданнях України |
Видавництво: | Економіка та суспільство. 2023. Вип. 50. 7 с. |
Розташовується в колекціях: | Статті/ Видання інших установ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 28723.pdf Розмір : 294202 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|