id: | 28748 |
---|---|
Назва: | Стратегія підвищення конкурентоспроможності закладів ресторанного бізнесу |
Автори: | Рябенька М. О. |
Ключові слова: | стратегія, конкурентоспроможність, ресторанний бізнес |
Дата публікації: | 2023-07-07 10:27:42 |
Останні зміни: | 2023-07-07 10:27:42 |
Рік видання: | 2023 |
Аннотація: | Ресторанний бізнес є однією з найбільш рентабельних галузей світової економіки та провідним напрямом економічного та соціального розвитку країни. Це пов’язано, з одного боку, з тим, що харчуватись у закладах ресторанного господарства стало сучасним стилем життя, а з іншого боку, порівняно невеликі капіталовкладення у відкриття ресторану можуть окупитися протягом двох чи трьох років. Керівництво кожного ресторану задля нарощування конкурентних переваг і підвищення рівня його рентабельності, повинно мислити стратегічно: формувати візію та місію підприємства, а також розробляти стратегію його подальшого розвитку. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28748 |
Тип видання: | Тези доповіді |
Видавництво: | Гостинність, сервіс, туризм: досвід, проблеми, інновації : тези доп. X Міжнар. наук.-практ. конф., м. Київ, 06-07 квіт. 2023 р. Київ, 2023. С. 461-463 |
Розташовується в колекціях: | Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 28748.pdf Розмір : 1061579 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|