Репозиторій ВТЕІ
id: 28748
Назва: Стратегія підвищення конкурентоспроможності закладів ресторанного бізнесу
Автори: Рябенька М. О.
Ключові слова: стратегія, конкурентоспроможність, ресторанний бізнес
Дата публікації: 2023-07-07 10:27:42
Останні зміни: 2023-07-07 10:27:42
Рік видання: 2023
Аннотація: Ресторанний бізнес є однією з найбільш рентабельних галузей світової економіки та провідним напрямом економічного та соціального розвитку країни. Це пов’язано, з одного боку, з тим, що харчуватись у закладах ресторанного господарства стало сучасним стилем життя, а з іншого боку, порівняно невеликі капіталовкладення у відкриття ресторану можуть окупитися протягом двох чи трьох років. Керівництво кожного ресторану задля нарощування конкурентних переваг і підвищення рівня його рентабельності, повинно мислити стратегічно: формувати візію та місію підприємства, а також розробляти стратегію його подальшого розвитку.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28748
Тип видання: Тези доповіді
Видавництво: Гостинність, сервіс, туризм: досвід, проблеми, інновації : тези доп. X Міжнар. наук.-практ. конф., м. Київ, 06-07 квіт. 2023 р. Київ, 2023. С. 461-463
Розташовується в колекціях: Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28748.pdf Розмір : 1061579 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити