Репозиторій ВТЕІ
id: 28757
Назва: Шляхи підвищення ефективності використання виробничого потенціалу ресторанного підприємства (на матеріалах ТОВ «Барбаріс», ресторан «Люди Fusion Place»)
Автори: Дідовик Ю. О.
Ключові слова: виробничий потенціал, ефективність, основні засоби, матеріально-технічна база, ресторанний бізнес
Дата публікації: 2023-07-10 14:29:01
Останні зміни: 2023-07-10 14:29:01
Рік видання: 2023
Аннотація: Написання кваліфікаційної роботи присвячено актуальним питанням щодо вивчення теоретико-методологічних та практичних аспектів ефективності використання виробничого потенціалу підприємств ресторанного бізнесу. Мета дослідження - підвищення ефективності використання виробничого потенціалу ресторанного підприємства.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28757
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 52 с.
Розташовується в колекціях: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28757.pdf Розмір : 1048754 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити