id: | 28758 |
---|---|
Назва: | Шляхи підвищення конкурентоспроможності кав’ярень на ринку ресторанних послуг м. Коростишів (на матеріалах кав’ярні «BELIN’SkaVa») |
Автори: | Добрянська Б. С. |
Ключові слова: | ресторанний бізнес, ресторанне господарство, кав'ярня, конкурентоспроможність, фактори |
Дата публікації: | 2023-07-10 14:31:27 |
Останні зміни: | 2023-07-10 14:31:27 |
Рік видання: | 2023 |
Аннотація: | Актуальність даного дослідження спричинена тим, що конкурентоспроможність підприємства ресторанного господарства визначається рівнем попиту на його послуги, який характеризується мінливістю, високою залежністю від об’єктивних економічних, соціально-демографічних, а також від психологічних особливостей окремих людей. Вищевказані фактори призводять до необхідності вирішення проблеми якості обслуговування на підприємствах ресторанного господарства з метою найбільш повного задоволення потреб населення. Метою дослідження є розробка заходів щодо підвищення конкурентоспроможності кав’ярень на локальних ринках. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28758 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 42 с. |
Розташовується в колекціях: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 28758.pdf Розмір : 1082941 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|