Репозиторій ВТЕІ
id: 28758
Назва: Шляхи підвищення конкурентоспроможності кав’ярень на ринку ресторанних послуг м. Коростишів (на матеріалах кав’ярні «BELIN’SkaVa»)
Автори: Добрянська Б. С.
Ключові слова: ресторанний бізнес, ресторанне господарство, кав'ярня, конкурентоспроможність, фактори
Дата публікації: 2023-07-10 14:31:27
Останні зміни: 2023-07-10 14:31:27
Рік видання: 2023
Аннотація: Актуальність даного дослідження спричинена тим, що конкурентоспроможність підприємства ресторанного господарства визначається рівнем попиту на його послуги, який характеризується мінливістю, високою залежністю від об’єктивних економічних, соціально-демографічних, а також від психологічних особливостей окремих людей. Вищевказані фактори призводять до необхідності вирішення проблеми якості обслуговування на підприємствах ресторанного господарства з метою найбільш повного задоволення потреб населення. Метою дослідження є розробка заходів щодо підвищення конкурентоспроможності кав’ярень на локальних ринках.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28758
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 42 с.
Розташовується в колекціях: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28758.pdf Розмір : 1082941 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити