Репозиторій ВТЕІ
id: 28761
Назва: Особливості розробки та оформлення меню в закладах ресторанного господарства різних типів та класів (на матеріалах готельно-ресторанного комплексу «Drive Club»)
Автори: Зіневич А. Г.
Ключові слова: меню, прейскурант, ресторанний бізнес, маркетинговий інструмент
Дата публікації: 2023-07-10 14:50:20
Останні зміни: 2023-07-10 14:50:20
Рік видання: 2023
Аннотація: Основними інформаційними інструментами, що підтримують процес обслуговування, є меню та винна/коктейльна карта. Основний виклик полягає в тому, щоб подати інформацію в зрозумілій, цікавій та розважальній формі, а також розкрити стиль ресторану. Метою дослідження є вдосконалення підходів щодо розробки та оформлення меню в закладах ресторанного господарства різних типів та класів.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28761
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 43 с.
Розташовується в колекціях: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28761.pdf Розмір : 776910 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити