Репозиторій ВТЕІ
id: 28765
Назва: Аналіз впливу факторів зовнішнього середовища на ефективність функціонування ресторанного підприємства (на матеріалах кав’ярні «Supremo»)
Автори: Кащенко М. М.
Ключові слова: фактори, чинники, умови, середовище, маркетингове середовище, зовнішнє середовище, ресторанний бізнес
Дата публікації: 2023-07-10 15:08:21
Останні зміни: 2023-07-10 15:08:21
Рік видання: 2023
Аннотація: Ефективність та конкурентоспроможність підприємств ресторанного бізнесу залежить та формується під впливом сукупності факторів внутрішнього та зовнішнього середовища. Проте, саме фактори зовнішнього середовища є найбільш непрогнозованими і потребують детального вивчення з позицій оцінки їх кількісного впливу. Метою написання даної кваліфікаційної роботи є розробка пропозицій щодо вдосконалення управління факторами зовнішнього середовища з метою підвищення ефективності функціонування закладів ресторанного господарства в сучасних умовах господарювання.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28765
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 48 с.
Розташовується в колекціях: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28765.pdf Розмір : 1045609 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити