id: | 28768 |
---|---|
Назва: | Управління конкурентоспроможністю підприємств ресторанного бізнесу (на матеріалах кав’ярні «Starvin Coffee») |
Автори: | Кусяк В. В. |
Ключові слова: | конкурентоспроможність, кав'ярня, ресторанний бізнес, якість, управління, фактори |
Дата публікації: | 2023-07-10 15:17:34 |
Останні зміни: | 2023-07-10 15:17:34 |
Рік видання: | 2023 |
Аннотація: | Актуальність даної теми полягає в тому, що підприємства готельно-ресторанного бізнесу постійно стикаються з викликами і проблемами, такими як зміна смакових уподобань клієнтів, зростання вимог до якості обслуговування, зміна технологій та трендів у галузі. Також важливо враховувати економічні, соціальні та політичні фактори, які впливають на ресторанний бізнес. Метою роботи є розроблення шляхів вдосконалення управління конкурентоспроможності підприємств ресторанного бізнесу. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28768 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 57 с. |
Розташовується в колекціях: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 28768.pdf Розмір : 824657 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|