id: | 28770 |
---|---|
Назва: | Перспективи впровадження технології обслуговування «френдлі» формату в закладах ресторанного господарства (на матеріалах кав’ярні «Штрудель To Go») |
Автори: | Мазуревич Є. В. |
Ключові слова: | ресторанний бізнес, обслуговування, сучасні формати, "френдлі" формат, кав'ярня |
Дата публікації: | 2023-07-10 15:23:14 |
Останні зміни: | 2023-07-10 15:23:14 |
Рік видання: | 2023 |
Аннотація: | Технологія «френдлі» обслуговування - одна з провідних новітніх форматів сервісу для ресторанного бізнесу, які є конкурентними, що допомагає як залучати нових споживачів, так і зупиняти вибір постійних гостей саме на закладах з цим видом обслуговування. Цей дослідницький напрямок сприятиме розвитку галузі ресторанного господарства та розширенню знань щодо вдосконалення якості обслуговування та підвищення задоволення клієнтів. Мета написання полягає в розробці напрямків підвищення ефективності технології обслуговування «френдлі» формату на прикладі кав’ярні «Штрудель Tо Gо». |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28770 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 47 с. |
Розташовується в колекціях: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 28770.pdf Розмір : 1442312 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|