Репозиторій ВТЕІ
id: 28772
Назва: Перспективи розвитку організації оздоровчого харчування на підприємствах ресторанного господарства (на матеріалах ресторану «Нова Провінція»)
Автори: Муравіцька Т. Ю.
Ключові слова: ресторанний бізнес, оздоровче харчування, організація харчування, споживання їжі, технологія обробки
Дата публікації: 2023-07-10 16:01:54
Останні зміни: 2023-07-10 16:01:54
Рік видання: 2023
Аннотація: Споживання їжі повинно відповідати фізіологічним особливостям організму. Проте цей принцип дотримується не завжди, тому широко поширені захворювання, які пов`язані з незбалансованим, неповноцінним, надмірним або недостатнім харчуванням. Багато в чому названі проблеми обумовлені зміною структури добового раціону, низьким рівнем культури харчування населення, а також недостатньою обізнаністю про принципи здорового харчування. Тому вивчення основ саме оздоровчого харчування абсолютно необхідно для зміцнення здоров'я населення, а також для підвищення культури харчування. Метою кваліфікаційної роботи є теоретико-методологічне, а також науково-практичне обґрунтування перспектив розвитку організації оздоровчого харчування на підприємствах ресторанного господарства.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28772
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 51 с.
Розташовується в колекціях: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28772.pdf Розмір : 947795 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити