id: | 28772 |
---|---|
Назва: | Перспективи розвитку організації оздоровчого харчування на підприємствах ресторанного господарства (на матеріалах ресторану «Нова Провінція») |
Автори: | Муравіцька Т. Ю. |
Ключові слова: | ресторанний бізнес, оздоровче харчування, організація харчування, споживання їжі, технологія обробки |
Дата публікації: | 2023-07-10 16:01:54 |
Останні зміни: | 2023-07-10 16:01:54 |
Рік видання: | 2023 |
Аннотація: | Споживання їжі повинно відповідати фізіологічним особливостям організму. Проте цей принцип дотримується не завжди, тому широко поширені захворювання, які пов`язані з незбалансованим, неповноцінним, надмірним або недостатнім харчуванням. Багато в чому названі проблеми обумовлені зміною структури добового раціону, низьким рівнем культури харчування населення, а також недостатньою обізнаністю про принципи здорового харчування. Тому вивчення основ саме оздоровчого харчування абсолютно необхідно для зміцнення здоров'я населення, а також для підвищення культури харчування. Метою кваліфікаційної роботи є теоретико-методологічне, а також науково-практичне обґрунтування перспектив розвитку організації оздоровчого харчування на підприємствах ресторанного господарства. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28772 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 51 с. |
Розташовується в колекціях: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 28772.pdf Розмір : 947795 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|