id: | 28789 |
---|---|
Назва: | Перспективи розвитку закладів ресторанного господарства з українською кухнею (за матеріалами кафе "Хуторок") |
Автори: | Остапчук А. М. |
Ключові слова: | національна кухня, українська кухня, регіональна кухня, технології приготування, ресторанний бізнес |
Дата публікації: | 2023-07-10 16:51:54 |
Останні зміни: | 2023-07-10 16:51:54 |
Рік видання: | 2023 |
Аннотація: | Питанням становлення української кухні, її специфіки та розвитку в закладах ресторанного господарства присвячена чимала кількість праць популярного характеру з одноманітним змістом, представлена переважно збірниками рецептів із коротким зверненням до її витоків, однак ґрунтовних, а головне, оригінальних досліджень щодо проблем та перспектив розвитку з урахуванням інноваційних стратегій майже відсутні. Аналіз останніх тенденцій розвитку закладів ресторанного господарства в Україні засвідчив значний інтерес до української національної кухні, можливостей використання регіональних продуктів при приготування страв, а також повернення до сформованої століттями культури споживання страв. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28789 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 45 с. |
Розташовується в колекціях: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 28789.pdf Розмір : 782248 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|