Репозиторій ВТЕІ
id: 28791
Назва: Розробка технології виробництва шоколадних десертів (за матеріалами ресторану «Naomi»)
Автори: Звезда Д. О.
Ключові слова: шоколад, десерти, технології, мигдальне борошно, вершковий сир, рецептура, якість
Дата публікації: 2023-07-10 17:05:31
Останні зміни: 2023-07-10 17:05:31
Рік видання: 2023
Аннотація: Для приготування шоколадного мусу «Чізкейк» в ресторані «Naomi» пропонуємо використати мигдальне борошно замість м’якого пісочного печива, вершковий сир замість сиру Маскарпоне; маса вершкового масла зменшена вдвічі; желатин, молоко (вершки жирні) та молочний шоколад у вказаних в технологічній карті пропорціях. Таким чином, приготовлений шоколадний мус буде мати нові нотки смак, притаманні мигдалю та шоколаду. В шоколадному мусі за запропонованою рецептурою зменшилася кількість жирів втричі, з’явилися волокна за рахунок використання борошна та горіхів.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28791
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 45 с.
Розташовується в колекціях: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28791.pdf Розмір : 667605 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити