id: | 28791 |
---|---|
Назва: | Розробка технології виробництва шоколадних десертів (за матеріалами ресторану «Naomi») |
Автори: | Звезда Д. О. |
Ключові слова: | шоколад, десерти, технології, мигдальне борошно, вершковий сир, рецептура, якість |
Дата публікації: | 2023-07-10 17:05:31 |
Останні зміни: | 2023-07-10 17:05:31 |
Рік видання: | 2023 |
Аннотація: | Для приготування шоколадного мусу «Чізкейк» в ресторані «Naomi» пропонуємо використати мигдальне борошно замість м’якого пісочного печива, вершковий сир замість сиру Маскарпоне; маса вершкового масла зменшена вдвічі; желатин, молоко (вершки жирні) та молочний шоколад у вказаних в технологічній карті пропорціях. Таким чином, приготовлений шоколадний мус буде мати нові нотки смак, притаманні мигдалю та шоколаду. В шоколадному мусі за запропонованою рецептурою зменшилася кількість жирів втричі, з’явилися волокна за рахунок використання борошна та горіхів. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28791 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 45 с. |
Розташовується в колекціях: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 28791.pdf Розмір : 667605 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|